Over ons:

overons_1De NooTzaak kent zijn huidige vorm sinds de jaren 80 en is al reeds langer een begrip in Apeldoorn. Vele zullen hem nog kennen onder de naam Ten Voorde, maar sinds eind 2012 gaat de zaak verder onder de naam De Nootzaak Apeldoorn.

Wat ons uniek maakt, is het feit dat wij onze noten zelf ambachtelijk bakken. Vanaf mijlen ver ruikt u al onze vers gebakken noten. Als je over straat loopt hoor je daarom ook vaak de mensen zeggen ‘wat ruik het hier lekker’ of ‘ik krijg opeens zin in nootjes’.

Ons streven is om een kwalitatief goed product te verkopen, voor een zo laag mogelijke prijs. Dit doen wij door constant de prijzen in de gaten te houden en goede afspraken te maken met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij lagere prijzen hanteren en daar profiteert de klant weer van.

overons_2Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden, zijn onze medewerkers goed op de hoogte van onze producten. Zo kunnen zij de klanten altijd een passend advies geven als ze daarom vragen. Ook helpen zij u graag om een geschenk uit te zoeken of een mand met lekkernijen te vullen. De etalages van de winkel gaan met de tijd mee. Zo word er bijvoorbeeld voor Moederdag de etalage gedecoreerd met heerlijkheden voor moeder, zodat mensen op ideeën komen en tegelijkertijd een deel van ons ‘speciale’ assortiment kunnen zien.

Onze webshop

Sinds kort zijn we begonnen aan een webshop. Dit omdat er vraag naar was en wij ook mee moeten gaan met het digitale tijdperk. Wij proberen op de site dezelfde artikelen te bieden als bij ons in de winkel. Zodat u gerust vanaf thuis, uit uw luie stoel, onze heerlijke producten kunt bestellen.